“Jouw leiderschap voeden in volkomen rust, diepe ontspanning en welgekomen stilte.”

“Jouw leiderschap voeden in volkomen rust, diepe ontspanning en welgekomen stilte.”

 • Jij voelt dat er iets geboren wenst te worden uit jou, de wereld in. Liefst van al, wens jij je even terug te trekken, uit de drukte van alledag, in de rust van natuur en schoonheid….om gehoor te geven aan deze roep.

 • Je droomt van een prachtige ruimte in de natuur, van zingende vogels, verse handgemalen koffie in de ochtendzon, ongestoord uren vertoeven in de natuur, genieten van heerlijke maaltijden … volledig jouw ritme te mogen volgen.

 • Bewust aanwezig zijn in een scène waar de inspiratie vrij stroomt, waar jij ruimte hebt om vrij expressie te geven aan wat jou drijft. Herbronnen in jouw eigen innerlijke natuur, ontspannen, speels en moeiteloos helderheid ervaren….

 • Droom niet langer… jij mag hier ontwaken in het atelier van de kunstenaar, visionair en stichter van het landgoed.  Hier krijgt de creatieveling in jou de ruimte en de tijd om zich te herinneren en vandaaruit heldere keuzes te maken.

 • Een residentie waar historische charme, overvloedige natuur en ongedwongen luxe naadloos samensmelten in een ongeëvenaarde gastvrijheid vanuit het hart.

 • Carolina en Reinhard zijn er voor jou zodat jij aan niks hoeft te denken, enkel jezelf te laten dragen door de weelderige schoonheid van dit landgoed. Een reis met jezelf in alle rust, privacy en discretie naar een diepgaande doorbraak, een hergeboorte waardoor je lichter en vastberaden terug de wereld instapt.

Bernheim Helend Land … dichtbij huis en toch, een wereld ‘far beyond’ van wat je kent.

Een wereld van en voor visionairs, die met zachte verwonderde ogen met jou meekijkt. Een oase van rust en sereniteit die jou uitnodigt vrij te bewegen, te voelen, te denken en voorbij jouw dromen te reizen naar jouw bron, jouw eigen grootsheid tegemoet.

Anniek Gavriilakis vertelt over haar Journey in Residence

“Mijn boek Ritueel leven bij Pelckmans Uitgevers is tot geboorte kunnen komen mede dankzij de wonderlijke ruimte van Bernheim helend land en de gastvrijheid van Carolina en Reinhard.”

“Midden in het schrijfproces voelde ik dat er een doorbraak nodig was, voor ons boekenteam en voor mezelf. Ik moest even weg uit mijn gekende omgeving, naar een inspirerende plek. Wonderlijk, op het Helend Land, zijn er shifts gebeurd, die dit schrijfproces helemaal opentrokken, zoals een ritueel.”

“Schrijvers, kunstenaars, makers, ondernemers en visionairs die in een proces zitten: dit is jouw thuis. Het huis van de Beer. Ga!”
– Anniek Gavriilakis

Wens jij te verkennen hoe deze journey voor jou mogelijk is?

Dan luisteren we graag in een persoonlijk gesprek naar jouw verlangens.
 • In een vrijblijvende Zoomcall kijken we samen hoe jij hier kan landen in onze bezielde gastvrijheid.

 • Voel je tijdens de call, dat de tijd rijp is, dan creëren we voor jou een Journey op maat en delen graag alle praktische info met je.

 • Tijdens jouw verblijf staat ons landgoed van ruim 8 hectare volledig ter beschikking van jouw Journey en je geniet van volkomen privacy, discretie en rust.

 • Inclusief alle overnachtingen, maaltijden, faciliteiten, ongeëvenaarde hosting en support door Carolina en Reinhard.

 • Kies je voor een verblijf van enkele dagen of een hele week? Wij maken het graag voor jou mogelijk volgens de beschikbaarheid.

 • Het enige wat jij hoeft te doen, is straks jouw bagage neerzetten en genieten van onze onbegrensde gastvrijheid.