“Werken en verbinden met jouw klanten op onze bijzondere plek, in een ontspannen en gedragen bedding.”

“Werken en verbinden met jouw klanten op onze bijzondere plek, in een ontspannen en gedragen bedding.”

  • Je verlangt om op onze bijzondere plek, in een ontspannen en gedragen bedding, te werken en te verbinden met jouw klanten of met jouw team.

  • Dan is jouw eerste stap een Discovery Journey. Een diepgaande kennismaking met het landgoed gedurende een 2 à 3 uur met Reinhard en Carolina

  • Carolina en Reinhard verwelkomen je in de zonovergoten orangerie. Hier staat de tijd stil en mag je landen in het niet-weten. Vanuit deze ontspannen leegte nemen we je mee in het hart van het Helend Land.

  • Daarna nemen we jou mee op ontdekkingsreis door het land. Zo kan je voelen of jij resoneert met ons en met het land. En zelf ervaren hoe jouw project hier optimaal vorm kan krijgen.

  • Indien je na de Discovery Journey een ‘Ja’ voelt, dan creëren we ter plaatse een gepersonaliseerd aanbod op maat van jouw initiatief met klanten, met team of voor jouw event.

  • Plan een vrijblijvend luistergesprek in onze agenda. Dan luisteren we graag naar jouw verlangens en denken met je mee hoe jouw initiatief hier in alle privacy, discretie en rust kan landen.

“Bernheim Helend Land laat niemand onbewogen. De schoonheid maakt ruimte voor verstilling en verwondering. De intentie is voelbaar in elk zorgvuldig geplaatst element. De natuur verbluft en de energie verwelkomt.
Ik vroeg om een setting waar we samen met onze partners echt konden verbinden, hun bijdrage konden vieren en waar we samen konden ‘zijn’. Carolina en Reinhard slaagden meesterlijk. Onze dag was al geslaagd voor hij begonnen was. Dankjewel.”

Heleen van der Meulen, CEO Amazing Cultures

“Thuiskomen op Bernheim Helend Land, thuiskomen bij jezelf.”

Wens jij te ontdekken hoe jij hier kan landen met jouw gasten?

In totale ontspanning gedragen worden door onbegrensde gastvrijheid?

Dan stemmen we graag met jou af tijdens een persoonlijk luistergesprek.