“Zelf ervaren hoe Bernheim Helend Land jouw levenswerk en visie van nature bekrachtigt”

“Zelf ervaren hoe Bernheim Helend Land jouw levenswerk en visie van nature bekrachtigt”

  • Bernheim Helend Land is een biotoop waarin jij je als leider thuis voelt. 

  • Thuis komen in jezelf, in je relatie, in je business met jouw klanten en doorheen alle seizoenen.

  • Hier creëren we ruimte, privacy en rust waarin jij aandacht kan schenken aan al jouw levensdomeinen, zodat jij hierin vervulling mag ervaren.

  • We creëren bijzondere Journey’s. Ontdek de Discovery Journey, de Residence Journey en de Love Journey.

Ontdek onze drie Journey’s

Ontdek onze drie Journey’s

“Intens werken met klanten kan enkel in een ruimte die veilig en welkom voelt. Vanuit ontspanning en gedragenheid landen we samen moeiteloos in natuurlijk eigenaarschap.”

“Deze ruimte voor mezelf, in de rust van het Land, opende  zoveel  inspiratie, mogelijkheden en helderheid, meer dan ik zelf ooit zou kunnen bedenken”

“De ruimte, privacy en discretie om elkaar te ontmoeten alsof het de eerste keer was, te verdiepen in wat onze relatie bekrachtigt. Wat een onvergetelijk geschenk.”

“Don’t hurry, sooner or later, you will get here“

“Wat ik heb gevoeld die dag kan ik niet onder woorden brengen. Je bewandelt het magische pad, uitgestippeld door Rein’hart’. Wat zorgt voor een ultieme be-leving van het ‘be’ en het ‘leven’ in jezelf. Je resoneert met de bron via het land, voelt je hartritme meditatief worden, je wordt uitgenodigd in je diepere laag en komt via je bewustzijn met je onderbewustzijn in contact.

Natalie Braine, Manager, Nathalie Braine Connect COMMV

“Wat een heerlijke en helende alchemiereis heb ik hier mogen be-leven. Mijn verlangen naar éénheid én veelheid werd beroerd door jullie uitnodiging en gesteund door het land. Heling wordt creatie, creatie wordt heling. De beer mag uit zijn winterslaap komen.”

“Bernheim Helend Land is thuiskomen bij jezelf, gedragen door de warme armen van moeder natuur en de bezielde gastvrijheid van Carolina en Reinhard. Elkaar hier mogen ontmoeten is een hemels geschenk doorspekt met de magie van deze plek en haar bewaarders.”  

Anja Stas