“Dat er zo’n plekken bestaan…” is één van de heerlijke reacties die we hier dagelijks horen “…een droom voor elke coach, trainer of teamleader.”
Het is ooit heel anders geweest.
Ik herinner het me nog, pakweg de voorbije 15 jaar, was ik als mentor en coach, constant op zoek naar high-end-locaties waarvan ik meende dat mijn klanten er zich thuis zouden voelen tijdens onze retreats en events.
Maar wat een gedoe dat er elke keer aan vooraf ging, om die ontspanning te creëren voor mezelf, voor mijn team en voor onze gasten.
De professionele coaches en trainers onder ons weten vast hoe dat voelt.
En dan bedoel ik, dàgen op voorhand inpakken, lange lijstjes afvinken, spulletjes meenemen die er voor zorgen dat onze energie op de plek kon indalen.
Met een propvolle gehuurde camionette heel ver rijden, om dan ter plekke grondig de locatie te reinigen in alle opzichten, in de juiste vibe en rust te brengen, zodat mijn team en onze klanten er in vrede met gemoedsrust konden landen.
Wat een spanning er eerst diende omgezet te worden om de ruimte te creëren waar in ontspanning kon gewerkt worden tijdens coaching sessies en trainingen.
Toen beseften we, dat op deze eigenste plek waar we wonen, wij nu die droom van elke high end coach en trainer kunnen waarmaken.
Waar je in totale ontspanning kan landen, te midden van ruim 7 hectare natuurbeleving, met een zalige rustgevende energie, die quasi onbeschrijflijk lijkt voor onze bezoekers.
Wetende dat er voor alles gezorgd is, dat jouw energie hier volledig de ruimte krijgt en dat jouw klanten een beleving ervaren die ze heel hun leven zullen meedragen.
De dromen die wij hier waarmaken voor coaches, trainers en teamleaders, voeden ook onze grote droom, die wij hier elke dag leven vanuit ware liefde, dé plek te creëren waar gastvrijheid kunst wordt.
Ik neem jullie graag mee naar het uitzicht waar ik op dit eigenste moment deze tekst schrijf.
In dankbaarheid dat het leven ons de kans schenkt om van deze bijzondere plek ook een thuis te maken voor andere professionals, die de kracht van harmonie, ontspanning en schoonheid waarderen.