Hoe doe je dat nu leven vanuit Ware Liefde?

En hoe doen wij dat hier op Bernheim Helend Land? En wat is dat eigenlijk Ware Liefde?
En hoe begin je hier in godsnaam om dit te delen?
Het is begonnen met een beslissing te nemen.

De beslissing om onszelf elke dag de vraag te stellen hoe we vanuit deze Ware Liefde ten dienste kunnen staan van onszelf, het Helend Land, onze klanten, de nieuwe wereld en het groter geheel.
Hoe wij het verschil gaan maken?
Door te delen hoe wij hier leven en mensen te inspireren, die er ook klaar voor zijn om stappen te zetten in een leven vanuit Ware Liefde.

Mensen zoals jij en ik, zoekende hoe we het Leven ten volle kunnen laten stromen, in en rondom ons.
Hoe we de Ware Liefde ontdekken binnen onszelf, hoe we deze innig delen met een levenspartner, hoe we die doorgeven aan dierbaren en hoe wij ze zacht en toch daadkrachtig de wereld inzetten.
Onze zetel, van hieruit stroomt onze inspiratie. Een prachtig erfstuk dat al meer dan 100 jaar verhalen met zich meedraagt, dient als uitvalsbasis van waaruit wij onze inspiraties gaan uitdragen.
Vandaag zijn het schrijfsels, toch hebben we een sterk vermoeden dat het gaat groeien en uitbreiden naar het delen van beelden, ervaringen en gebeurtenissen die wij hier samen beleven, doorleven en verder geven.

Toch vertrekt Ware Liefde vanuit jezelf, wij zijn er enkel om jou en je dierbaren te begeleiden om ze te ontdekken binnen jezelf, zodat jij er in kan groeien, er kan van overlopen en ze naar hartelust doorgeven. Ontdek hoe in onze Ware Liefde Journey.