Ken jij de barcode van Bernheim Helend Land al?Intunen in het berkenbosje en je voelt meteen het DNA van het land.Licht en donker in harmonieuze dans met elkaar, hier word het mycelium gevoed, een beschermend, helend goud netwerk dat ons allen verbind in éénheid.

Deze berken tonen ons wat ‘pionierschap’ betekent.

Braakliggend terrein betreden, bewonen, vruchtbaar maken.hun aanwezigheid verrijkt de bodem, maakt die voedzaam voor wat komen mag.Op deze wijze dragen wij zorg voor Bernheim Helend Land…. Dit is een land voor pioniers,voelend nieuwe wegen bewandelen. Luisteren naar de natuur die diep in ons resoneert.

De weg ontvouwt zich dag na dag.

Pioniers ontdekken zichzelf terwijl zij wonderen doorheen domeinen die zij nooit eerder betraden of het’zogezegd’ bekende met andere ogen durven te bekijken.

Hoe ben jij op gestaan deze ochtend?
Gewoon copypaste van gisteren???
Of in het bewustzijn dat jij ontwaakt in een mysterie beyond imagination en dat deze dag het grootste avontuur is waar jij aan begint.

De pioneer wandelt voorbij’ het weten’,in vol vertrouwen het universum van ‘niet weten’ tegemoet, verbonden met het innerlijk compas in voeling met de omgeving.

Die omgeving …. Is waar jij om geeft.
Jij bent fysiek ergens aanwezig,energetisch rijk jij verder uit, met jouw gedachten reis jij soepel de hele wereld rond en astraal ben jij overal en altijd….


Pionierschap is eigenaarschap opnemen… thuiskomen in jezelf.
Eigenaarschap voedt zich door verbinding.

Wens jij te voelen wat eigenaarschap voor jou kan betekenen?
Dit voel je door deel te nemen aan één van onze Journeys, hier op Bernheim Helend Land.
Ervaar hoe jij danst in de schaduw en het licht en ontdek jouw unieke barcode.

Is het jouw moment voor de Journey?