“Zelf ervaren hoe Bernheim Helend Land jouw levenswerk en welzijn van nature bekrachtigt”

“Zelf ervaren hoe Bernheim Helend Land jouw levenswerk en welzijn van nature bekrachtigt”

  • Deze beleving laat je niet enkel kennis maken met Bernheim Helend Land. Het is ook een diepgaande reis  in jouw innerlijk landschap.

  • Je maakt een reis doorheen het landgoed. Onder subtiele begeleiding van Reinhard en Carolina verdiep jij jouw aanwezigheid, in de heldere spiegel van de natuur zie jij jouw ware schoonheid. 

  • Door het lopen van ongekende paden geef jij je stap voor stap over aan het niet-weten, de stilte in je hoofd, de oneindigheid in je zijn. Jij glijdt moeiteloos uit jouw ‘denken’ in jouw ‘voelen’. Een ruimte waarin jij je kan herinneren wie je in essentie bent, jouw eigenaarschap. 

“Wens je de magie van het Helend Land in jezelf en jouw werk tot leven te brengen? ”

The Journey is jouw eerste stap.

“Deze plek heeft echt het verschil gemaakt, de transformatie had nooit zo diep en zo helend kunnen zijn.”

“We kregen de ruimte om elkaar weer te ontmoeten alsof het de eerste keer was. Wat een onvergetelijk geschenk.”

“Zoekend, rusteloos en met weerstand begon ik aan de Journey, ik vertrok met levensenergie, helderheid en eindeloze inspiratie”

“Don’t hurry, sooner or later, you will get here“

“Wat ik heb gevoeld die dag kan ik niet onder woorden brengen. Je bewandelt het magische pad, uitgestippeld door Rein’hart’. Wat zorgt voor een ultieme be-leving van het ‘be’ en het ‘leven’ in jezelf. Je resonneert met de bron via het land, voelt je hartritme meditatief worden, je wordt uitgenodigd in je diepere laag en komt via je bewustzijn met je onderbewustzijn in contact.

Alsof de lemniscaat die je met je blote voeten bewandelt, via je zintuigen naar je hoofd en naar je hart afdaalt. Je verwordt één. Eén met alles, en alles in één. Dank Carolina en Rein’hart’ voor het co-creëren in jullie liefdesdynamiek van dit prachtige ‘Artwork 4 the soul’.
Jullie zijn mijn Bernheim Helend Land Magiërs. En ik ben jullie heel dankbaar voor alles.”

Natalie Braine, Manager, Nathalie Braine Connect COMMV

“Wat een heerlijke en helende alchemiereis heb ik hier mogen be-leven. Mijn verlangen naar éénheid én veelheid werd beroerd door jullie uitnodiging en gesteund door het land. Heling wordt creatie, creatie wordt heling. De beer mag uit zijn winterslaap komen.”

“Bernheim Helend Land is thuiskomen bij jezelf, gedragen door de warme armen van moeder natuur en de bezielde gastvrijheid van Carolina en Reinhard. Elkaar hier mogen ontmoeten is een hemels geschenk doorspekt met de magie van deze plek en haar bewaarders.”  

Anja Stas